29 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

BU BAYRAMDA BENDE TRAFİK POLİSİYİM ETKİNLİĞİ

Bu bayramda bende trafik polisiyim etkinliği

Hakkari İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu'nun Medeni Sancar kavşağında yapılan uygulamaya katılımıyla “Bu Bayramda Bende Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük” kampanyası hayata geçirildi.

15 Ağustos 2018 Çarşamba 21:52

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde İçişleri Bakanlığımız tarafından ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının azaltılması ve trafik güvenliği konusunda farkındalığın oluşturulması amacıyla  “Bu Bayramda Bende Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük” kampanyası başlatıldı. 

Çocuklarımız üzerinden başlatılan kampanya ile aileleri ve sevdikleri üzerindeki yaptırım etkisini kullanılarak trafikte “Aşırı hız yapılması, ön ve arka koltukta emniyet kemeri takılmaması ve araç kullanırken cep telefonu kullanımı” durumlarında kırmızı düdüğünü çalarak ailelerini ve sevdiklerini bu kural ihlalleri hakkında caydırması hedefleniyor.

Hakkari İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu'nun Medeni Sancar kavşağında yapılan uygulamaya katılımıyla “Bu Bayramda Bende Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük”  kampanyası hayata geçirildi. Hakkariabertv.com
emniyet-2.jpegemniyet-1.jpeg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.