18 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara26°C

BURASI TAKSİM DEĞİL HAKKARİ

Burası taksim değil Hakkari

Hakkari’de yaşayan vatandaşlar, Ramazan'ın coşkusunu yaşıyor.

20 Temmuz 2012 Cuma 23:59

Haber: Feyzullah Taş- Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Hakkari’nin cadde ve sokakları cıvıl cıvıl bir görüntüye sahne oldu. Vatandaşlar, iftarın ardından sahur vaktine kadar dolaşmanın keyfini yaşıyor. Hakkari Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü de vatandaşların rahat bir şekilde dolaşabilmeleri için Bulvar Caddesinin bir şeridini trafiğe kapatarak vatandaşların rahat dolaşmalarını sağladı. Çocukları ile birlikte huzur ve güven içinde caddelerde dolaşmanın mutluluğunu yaşayan Hakkarili vatandaşlar bu güzel görüntülere hasret kaldıklarını belirttiler.

Video İçin Tıklayın

Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Abdi Aslan ise, vatandaşların rahat bir şekilde dolaşabilmeleri için Bulvar Caddesinin bir şeridini belediye ile birlikte trafiğe kapattıklarını belirterek, ailelerin bu caddede rahatlıkla dolaştığını söyledi. Huzur ve güvenin hakim olduğu Hakkari’de ailelerin gece geç saatlere kadar eğlendiğini ifade eden Aslan, bu güzel görüntülerin batı illerini aratmadığını belirtti.

hakkari-1.jpg

 

hakkari-2.jpg

  hakkari-4.jpg

 hakkari-5.jpg

 03.20120721121854.jpg

 hakkari-3.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.