05 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C

CANAN VE ADEM ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜ

Canan ve Adem Çiftinin Mutlu Günü

Kanaat Önderi H. Adil Yakupoğlu Oğlu Psikolog Adem Yakupoğlu, Merhum Süleyman Ertaş’ın Kızı Canan Ertaş ile binlerce davetlinin katıldığı görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

12 Ekim 2021 Salı 14:20

Sağdıçlığını Özel Aydent Sahibi Ali İkram Aydemir yaptığı sağdıç İkram Aydemir ve Kanaat Önderi H. Adil Yakupoğlu düğün törenine katılan davetlileri tek tek kapıda karşılayıp yakından ilgilendiler.

İki gün İki gece süren Düğün Törenine Kanaat Önderleri, Aşiret Liderleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Kamu Kurum Ve Kuruluşlar, Hakkari ve değişik İllerden İş İnsanları ve Esnaf Camiasından olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Dünya evine giren Oğlu Psikolog Adem Yakupoğlu İçin Teşekkür Mesajında Bulunan Kanaat Önderi H. Adil Yakupoğlu, Şu İfadelere Yer Verdi:

''Oğlumun Düğününe Katılarak Bizleri Onurlandıran Tüm Devlet Büyüklerimize, Aşiret Büyüklerimize, Siyasi Parti Temsilcilerine, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcilerine, Belediye Başkanlarına, Kamu Kurum ve Kuruluş Yöneticilerine, İş İnsanlarına, Pazarcı Esnaflarımıza, Üreticilerimize, Basın Mensuplarına ve Bizleri Bu En Mutlu Günümüzde Yalnız Bırakmayarak Yanımızda olan tüm dostlarımıza Çok teşekkür ediyoruz. 


TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Ayrıca, Gerek Yurt İçinden Gerekse Yurt Dışından Telefonla Arayarak Tebriklerini İleten, Çelenk Gönderen Dost, Akraba Ve Hemşerilerime Teşekkür Ederim.

Hakkari Haber Tv Olarak Da Okuyucularımız Adına Adem Yakupoğlu ve Canan Ertaş Çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

Fotoğraflar: Hakkari Production Mahir Yıldız Ve Sadullah Tan’a Aittir.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.