17 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C

ÇEVRE ÖRGÜTLERİ HAKKARİ’DE

Çevre örgütleri Hakkari’de

Ankara'dan gelen ve "Büyük Anadolu Yürüyüşüne Çağrı" sloganıyla Türkiye turuna çıkan çevre örgütü temsilcileri Hakkari'de bazı ziyaretlerde bulundular.

29 Mart 2011 Salı 16:36

Çevre örgütünden 3 temsilci, ilk olarak Hakkari Cilo Doğa Derneği ziyaretinin ardında Bulvar Caddesi üzerinde bulunan "Demokratik Çözüm Çadır"na geçtiler. Burada ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Hakkari Cilo Doğa Derneği Başkanı Halit Soydan, bütün doğal yaşamanın korunması için Türkiye'nin değişik illerinde birleşen çevre örgütü temsilcilerinin derneklerini ziyaret ettiğini belirtti. Soydan,"Çevre örgütleri 10 Nisan'da Hasankeyf'te bir araya gelecekler, 20 Mayıs tarihinde ise 7 ayrı koldan Ankara'ya hareket edeceklerdir.

 

Çevre örgütü temsilcileri, derneğimizi ziyaret ederek saflarına katılmamızı istediler. Anadolu bölgesindeki tüm doğanın korunması için mücadele edecekler, biz de bölgemizdeki doğanın korunması içinde onlarla birlikte hareket edeceğiz" dedi. Hakkarihabertv.com/Haber Merkezi

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.