04 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara19°C

ÇEVRE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çevre Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Hakkari Belediyesi kettin Sümbül Mahallesi Tekser Konutları alanında temizlik çalışmaları başlattı.

22 Temmuz 2016 Cuma 18:14

Şehrin Sümbül Mahallesinde bulunan Tekser Konutları alanı içerisindeki yol ve   kaldırımlarında biriken toz ve kirler yıkanarak temizleniyor. Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ile  İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekiplerce tazyikli su ile yıkanan yollar; tozdan ve kirden temizlendiği gibi, daha temiz ve hijyenik oluyor.

Yapılan Çalışmaları yerinde denetleyen ve Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı Mikail Erdal, " Hakkari Belediyesi olarak vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini götürmeyi amaç edindik. 

Mahallelerimizde yapmış olduğumuz Kanalizasyon ve Yağmursuyu isale hattı döşeme  çalışmalarından dolayı oluşan toz ve kiri ; Belediyemiz Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ile İtfaiye Müdürlüğüne  bağlı ekiplerimizce temizliyoruz. Daha temiz ve hijyenik bir  Hakkari için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun yanında mahallelerimizde hangi sıkıntı varsa ekiplerimiz tarafından derhal müdahale edilerek çözüme kavuşturuluyor ” dedi. İHA

 
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.