08 Mayıs 2024
  • İstanbul24°C
  • Ankara17°C

ÇEVRE YOLU TOZ DUMAN

Çevre yolu toz duman

Hakkari'de yapılan yol genişletme ve yapım çalışmaları sırasında kalkan toz bulutları sürücüler ve yolda geçen vatandaşların tepkisine neden oluyor.

02 Ağustos 2011 Salı 14:25

Hakkari Valiliği Merkez Köylere Götürme Birliği (KÖYDES) tarafından bir süreden beridir yürütülen yol genişletme ve yapım çalışmaları sarasında iş makinelerinin geride bıraktığı toz bulutundan rahatsız olduklarını belirten vatandaşlar buna bir çözüm bulunmasını istediler.

Ramazan ayında aşırı toz bulutundan neredeyse oruçlarının noksan olduğunu ifade eden vatandaşlar ilgili kurumu göreve çağırdılar. Yol yapım firması yetkilileri ise, çevre yolu Musa Anter Caddesi üzerindeki caddede çalışma yaptıklarını belirterek, iş makinelerinin çalışması sırasında toz kalkmaması için belediyenin belirli aralıklarla yolu suladığını ifade ettiler. Belediye yetkilileri ise, vatandaşların sıkıntı yaşamaması için şehir içi yollarını düzenli bir şekilde suladıklarını belirttiler. Hakkari Haber TV
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.