30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

CHP HEYETİ YÜKSEKOVA’DE İNCELEMELERDE BULUNACAK

CHP Heyeti Yüksekova’de incelemelerde bulunacak

CHP Hakkari İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Yüksekova ilçesine yaşanan çatışmaları yerinde incelemek amacıyla bir heyet gönderdiği belirtildi.

27 Ağustos 2015 Perşembe 19:38

CHP Hakkari İl Başkan Aytekin Karahanlı tarafından yapılan açıklamada CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu tarafından Çukurca, Şemdinli ve Yüksekova ilçesinde yaşanan olayları yerinde incelemek amacıyla bir heyet gönderdiği söyledi.

Karahanlı,"Eski Kültür Bakanı Sayın Fikri Sağlar Başkanlığındaki milletvekili heyeti sabah saatlerinde çatışmaların yaşandığı Yüksekova ilçesini ziyaret ederek burada incelemelerde bulunacaklar. Saat 13:00'da ise Hakkari ye gelerek CHP İl Başkanlığı binasında yaşanan olaylar üzerine bir toplantı yapılacaktır.

Heyet daha sonra valilik, belediye ve akabinde HTSO binası konferans salonunda sivil toplum örgütleri ile bir araya gelecektir" dedi.

 Hakkari habertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.