29 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

CHP VE İYİ PARTİ ADAYLARI ENGELLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

CHP ve İyi Parti adayları engelliler derneğini ziyaret etti

CHPHakkâri İl Başkanı Aytekin Karahanlı, Belediye Başkan Adayı Metin Koparan daha sonrada İyi Parti Hakkâri Belediye Başkan Adayı Yaşar Yorulmaz parti yöneticileri Hakkâri Bedensel Engelliler Derneği Koordinasyon Merkezini ziyaret ettiler.

29 Mart 2019 Cuma 16:26

Adaylar projelerini anlattılar ve çalışmalarında dezavantajlı engellilere öncelik tanıyacaklarını toplumun en çok destek görmesi gereken toplumun en önemli unsuru olduklarını ifade ettiler.

Dernek Başkanı Mesut Keskin,  özellikle Hakkari’de işsizliğin had safhada olduğunu bu olumsuz durumdan en çok engelli işsizlerin etkilendiğini,

işsiz engellilerin istihdam edilirken işveren kurumların bu konuda insafsız bir tavır sergileyerek sadece vicdanlarını rahatlatmak için birşeyler yapmaya çalıştıklarını bununda amacına hizmet etmediğini söyledi.

Başkan Keskin ziyaretlerinden dolayı her iki partinin adaylarına ve parti yöneticilerine teşekkür etti. Hakkarihabertv.com

img-20190321-wa0001.jpg20190329_145301.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.