15 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

ÇİFTÇİ AİLESİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ

Çiftçi Ailesinin Görkemli Düğünü

Cemal Çiftçi’nin oğlu Fırat Çiftçi ile Viyan Turan görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

03 Ekim 2023 Salı 14:14

Hakkari hedef halı saha tesislerinde Fırat Çiftçi için dillere destan bir düğün töreni yapıldı. Renkli görüntülere sahne olan düğüne çok sayıda davetli katıldı.

Sağdıçlığını amcası Hakkarili ses sanatçı Kemal Çiftçi’nin yaptığı düğünde davetlileri kapıda karşılayıp her bir misafirle yakınen ilgilenmesi büyük bir takdir gördü.

Görkemli düğünde sahne alan sanatçı Yunus Tekçe ile Zeki Çiftçi büyük ilgi gördü. Sanatçıların güzel şarkıları eşliğinde davetliler kol kola girerek saatlerce halay çektiler. 

Fırat Çiftçi ve Viyan Turan çifti için iki gün iki gece süren görkemli düğüne; Sivil toplum kuruluş temsilcileri, Siyasi parti temsilcileri, Kanaat önderleri, İlin ileri gelenleri, Bürokrasi, Kamu kurum kuruluş müdür ve çalışanlar, Hakkari, Van ve değişik illerden İş insanları, Esnaf camiası, Eş ve dostlarının katılım sağladığı görkemli bir düğün töreni gerçekleştirildi. İki gün iki gece devam eden çok sayıda misafiri bir araya getiren düğünde davetlilere yöresel yemekler ikram edildi. 

Teşekkür mesajında bulunan Çiftçi Ailesi “Biz gerçekten gelen bütün misafirlerimize, eş dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Dışarıdan ve içeriden gelen Sivil toplum kuruluş temsilcilerine, Kamu kurum kuruluş müdür ve çalışanlara, Bürokrasilere, Siyasi parti temsilcileri, Büyüklerimize, Halkın tamamına, çok çok teşekkür ederiz. Bu ilgi bizi gerçekten duygulandırdı.” 

TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Gelin ve damada ömür boyu mutluluklar dileyen damadın amcası Hakkarili ses sanatçısı sağdıç Kemal Çiftçi ise düğünlerine iştirak eden bütün misafirlere ayrı ayrı teşekkür etti. 

Not: Fotoğraflar Nujin Productiona aittir. Düğünün organizasyonu Nujin Organizasyon tarafından yapıldı. 
Yemek: Recep Usta Öztat Yemek Fabrikası-

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.