07 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

ÇİLİMLİ’DEN GÜVENLİK GÜÇLERİNE FINDIK GÖNDERİLDİ

Çilimli’den güvenlik güçlerine fındık gönderildi

Düzce'nin Çilimli İlçesinde öğrenciler tarafından ‘’Bir Avuç Dua ile Bir Avuç Fındık’’ projesi kapsamında toplanan fındıklar Hakkari'de görev yapan güvenlik güçlerine dağıtıldı.

21 Mart 2016 Pazartesi 10:53

Çilimli ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Gençlik Vakfı Düzce Şubesi ve Düzce Muhtarlar Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği "Bir Sıcak Dua ile Bir Avuç Fındık" kampanyasında kapsamında minik öğrenciler tarafından yazılan mektuplarla gönderilen fındıklar Hakkâri’de görev yapan polis ve askerlere ulaştırıldı. 

Gönderilen koliler dolusu fındık, il genelinde görev yapan polis ve askerlere dağıtıldı. Öğrenciler gönderdikleri fındık dolusu poşetlere aynı zamanda duydu ve düşüncelerini de mektup şeklinde yazarak bırakmaları dikkatlerden kaçmadı.

Minik öğrencilerin hediyesini alan güvenlik güçleri, bazı paketlerde çıkan telefon numaralarını arayarak bu anlamlı düşüncenin kendilerine büyük moral verdiğini belirterek memnuniyetlerini dile getirdikleri öğrenildi. İHA

askere-findikt-dagitildi-mmm.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.