14 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

CİNNET GEÇİRDİ, İKİ ÇOCUĞU EŞİ VE KENDİNİ VURDU

Cinnet geçirdi, iki çocuğu eşi ve kendini vurdu

Kars’ın Selim İlçesi'ne bağlı Oluklu Köyü’nde yaşayan 24 yaşındaki Bilal Durmuş, eşi Özlem çocukları 3 yaşındaki Hüseyin ile 1 yaşındaki Hanife’yi öldürdükten sonra kendisini de vurarak yaşamına son verdi.

07 Şubat 2015 Cumartesi 11:21

Olay, önceki gün akşam saatlerinde Oluklu Köyü’nde meydana geldi. Evli ve iki çocuk babası Bilal Durmuş, yaşadığı eve gelerek eşini ve çocuklarını alıp köyün yaklaşık 2 kilometre dışına götürdü. Durmuş, yanındaki götürdüğü pompalı tüfekli eşini ve iki çocuğunu öldürdükten sonra aynı tüfekle intihar etti.

Olayı duyan köylüler bölgeye gelerek jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri bölgeye güvenlik şeridi şeker savcının gelmesini bekledi. Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından cesetler ambulanslarla Selim Devlet Hastanesi’ne Morguna kaldırıldı. Öte yandan olayın yaşandığı bölgede kalan kan izleri dikkat çekerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İHA

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.