27 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara25°C

ÇUKURCA DEVLET HASTANESİNE MR VE TOMOGRAFİ TALEBİ

Çukurca devlet hastanesine MR ve tomografi talebi

Sosyal paylaşım sitelerinde dilek ve temennilerini getiren vatandaşlar Kuzey Irak’ın sıfır noktasında bulunan Hakkari’nin Çukurca ilçesi Devlet Hastanesine MR ve tomografi cihazları talebinde bulundular.

04 Aralık 2018 Salı 13:27

Hakkari’ye her platformda tanıtan ve birçok sanatçının menajerliğini yapan İsmail Akar,  sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarında Çukurca ve bağlı köylerine hizmet veren Çukurca devlet hastanesine erken teşhis için hayati önemi olan MR ve tomografi cihazlarının ilçeye kazandırılması için yetkililere çağrıda bulundu.

Çukurca’dan Hakkari Devlet Hastanesine gelen hastalara MR ve tomografi cihazları  için aylar sonrasına randevu verildiğini ve maddi durumu çok kötü olan ailelerin konaklama sıkıntısı çektiğini belirten Akar, Çukurca ilçesine MR ve tomografi cihazı talebinde bulundu.

ismail-akar-002.jpgKonuyla ilgili Hakkari Ak Parti Milletvekili Husret Dinç’le de görüştüğünü dile getiren Menajer Akar, Milletvekili  Dinç’in cihazların ilçeye kazandırılması için elinde gelen yapacağı sözü verdiğini söyledi.

Yüzlerce vatandaşın yorum yazdığı sosyal paylaşım sitelerinde gecesini gündüzüne katarak ülkemizin bekası, huzur ve güvenliğimiz için sınırda gecesini gündüzüne katan güvenlik güçlerine ise selam gönderildi.

Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ise, Çukurca Devlet Hastanesi’nin ( E) rolünde olduğunu belirterek, yapılan çalışmalar sonucunda (C) rolüne getirildiğini belirttiler.

Yetkililer,”Vatandaşlarımız her platformda haklı taleplerine yerine getirebilir. Çukurca Devlet Hastanesinde uzman hekimler, ameliyathane, yoğun bakım ünitesi bulunmaktadır.

Geriye kalan eksiklikler ise hızlı bir şekilde tamamlanmaktadır. MR ve Tomografi cihazları içinde çalışmalarımız bulunmakta ve devam ediyor” denildi. Hakkarihabertv.com

cukurca-devlet-hastanesi.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.