05 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C

ÇUKURCA'DAKİ ÇATIŞMANIN ARDINDAN

Çukurca'daki çatışmanın ardından

Hakkari merkeze bağlı Geçimli karakolu ile Çukurca ilçesi Karataş karakoluna yapılan saldırının ardında Hakkari kent merkezinde ambulans ve zırhlı araç hareketliliği yaşandı.

05 Ağustos 2012 Pazar 00:37

Akşam saatlerinde Hakkari Çukurca karayolu üzerinde bulunan Geçimli Karakolu ile Çukurca ilçesi Üzümlü köyü yolunda bulunan Karataş Karakoluna yapılan eş zamanlı saldırının ardından Hakkari’de ambulans ve zırhlı araç trafiği yaşandı. Çatışma bölgesinden gelen helikopterlerin Fatih Kışlasına iniş yapmasıyla birlikte kışlaya zırhlı araçlar ve ambulanslar gönderildi. Ambulanslar ve zırhlı araçlar siren sesleri ile valilik binası önünde geçerek Askeri Hastaneye yöneldi. Çatışmada kaç askerin yaralandığı hakkında ise ne bir bilgi alınamadı.

 

 PKK KÖY KORUCULARINI KAÇIRDI İDDİASI

 Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre ise, Hakkari’nin Geçimli köyünde çıkan çatışmada  köye inen PKK’lıların bazı köy korucularını beraberinde götürdükleri iddia edildi. Köydeki çatışmaların ise halen devam ettiği belirtildi.

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.