13 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

ÇUKURCA’DAKİ HUZUR ORTAMINI BOZMAK İSTİYORLAR

Çukurca’daki huzur ortamını bozmak istiyorlar

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Kaymakamlığı yaptığı yazılı basın açıklamasında, ilçedeki huzur ortamını bozmak isteyenlerin olduğuna vurgu yaptı.

03 Kasım 2021 Çarşamba 11:02

Kaymakamlık tarafından yapılan açıklamada,” Son günlerde kimi medya organlarında Çukurca ve civar köylerimizdeki vatandaşlarımızın özel hayatlarına dair Whatsapp uygulaması üzerinden gönderilen mesajlar ile münferit olayları genelleyerek bazı köy korucularımızı, güvenlik güçlerimizi de olaylarda zikrederek yapılan paylaşımlar ile vatandaşlarımız, köy korucularımız ve güvenlik güçlerimiz zan altında bırakılarak yıpratılmaya çalışılmaktadırlar.

Şehrimizdeki tesis edilen huzur ve güven ortamı bozulmak istenmektedir. Bahsedilen olaylarla ilgili yapılan haberler ve paylaşımlar kesinlikle gerçeği yansıtmamakta olup münferit nitelikli olaylardır. Ayrıca bu konu ile ilgili adli ve idari soruşturma titizlikle yürütülmektedir” denildi. Hakkarihabertv.com


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.