19 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara18°C

DAİB’DEN YÜKSEKOVA'DAKİ OKULLARA YARDIM

DAİB’den Yüksekova'daki okullara yardım

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB) tarafından, Hakkâri’nin Yüksekova ilçesindeki 4 okula sıra ve masa yardımı yapıldı.

01 Ocak 2013 Salı 14:15

Okullara yardım teslim törenine, DAİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sabih Kayhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Akarsu, Tahir Geylani ve Cafer Akarsu ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Özmen katıldı. DAİB, okullara destek kapsamında, ilçedeki Cumhuriyet, Gazi, Suüstü ve Süleyman Uğur Sıtkı ilköğretim okullarına toplam 100 adet masa ve sıra yardımında bulundu.

Konuyla ilgili bilgi veren Sabih Kayhan, DAİB olarak bölgenin ihracatında yaşanan sıkıntıları giderip daha çok ihracatçı yetiştirmeyi planladıklarını belirterek, bölgenin ihracatını artırmayı hedeflediklerini söyledi. Kayhan, ”İhracatta yaşanan sıkıntıları gidermek için bölgede çeşitli çalışmalar yaptık. Daha çok ihracatçı yetiştirerek bölgenin ihracatını artırmayı hedefliyoruz.

Çalışmalarımız arasında çeşitli seminerler, konferanslar, proje bazlı yurtiçi ve yurtdışı gezilerin, yanı sıra, sosyal faaliyetlere de katkı sağlamak ve eğitim kurumlarına desteklerin verilmesinde öncülük etmeliyiz. Bugün burada bu desteklerimizden birini gerçekleştirerek, ilçemizde bulunan dört ilköğretim okuluna sıra ve masa yardımında bulunduk” dedi.
Kayhan, desteklerinden dolayı DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şengel’e de teşekkür etti.
 Haber: Saim Harmancı (İHA)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.