17 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

DARBECİ SUİKAST TİMİNİN LİDERİ TUTUKLANDI

Darbeci suikast timinin lideri tutuklandı

8 gün sonra Marmaris-Gökova karayolundaki bir menfez içinde yakalanan suikast timinin başındaki Binbaşı Taner Berber ve Astsubay Ömer Faruk Göçmen tutuklanarak cezaevine gönderildi.

02 Ağustos 2016 Salı 20:12

15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklama yaptığı ve vatandaşları sokağa davet ettiği otele baskın için gelen Muharebe Arama Kurtarma (MAK) timinin lideri Binbaşı Taner Berber ve beraberindeki 6 kişi, 25 Temmuz’da Muğla-Marmaris karayolu Çetibeli mevkisinde menfez içinde yakalanmıştı.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’ndeki sorgularının ardından 5 kişi daha önce çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Tim komutanı Taner Berber ve Ömer Faruk Göçmen de bugün sabah saatlerinde çıkarıldıkları savcılıktan tutuklanmaları talebi ile mahkemeye sevk edildi. 9 saat süren savcılık ve mahkeme safhasının ardından Taner Berber ve Ömer Faruk Göçmen tutuklandı. İHA

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.