29 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

DEFİNE ARAYAN 2 KİŞİ GÖÇÜK ALTINDA KALDI

Define arayan 2 kişi göçük altında kaldı

Amed'de "define" arayan iki kişi kazdıkları kuyuda göçük altında kaldı.

20 Ağustos 2014 Çarşamba 18:27

Alınan bilgiye göre, Amed'in Kabahıdır köyünde ikamet ettikleri evin bahçesinde define olduğunu ileri süren iki kişi, 3 ay önce defineye ulaşmak için kuyu kazmaya başladı.İki arkadaşın evin bahçesinde kazdıkları yaklaşık 25 metrelik kuyuya su girince göçük meydana geldi. Göçük esnasında kuyuda bulunan arkadaşlardan biri toprak altında kaybolurken, diğeri ise vücudunun bir kısmı toprak altında kaldığı için yaralandı.

Vücudunun büyük bölümü toprak altında kalarak yaralanan vatandaşa bölgeye çağrılan kurtarma ekipleri tarafından müdahale edildi. Bölgeye 112 acil servis ekipleri, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Köye giden ekipler, vücudunun bir kısmı toprak altında kalan yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra toprak altından çıkarma çalışması başlattı. Define ararken meydana gelen göçükte toprak altında kaybolan diğer şahsın bulunması için ise çalışmaların devam ettiği bildirildi. basından

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.