18 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara26°C

DEMİRTAŞ NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

Demirtaş nikah şahitliği yaptı

Hakkari Bağımsız Milletvekili adayı Selahattin Demirtaş, hafta sonu yapacakları düğün töreni ile dünya evine girecek olan Jiyan Güldal (29) ile Bayram Demirer (39) çiftinin nikah şahitliğini yaptı.

01 Haziran 2011 Çarşamba 17:46

 muntaz-besi-2.jpg

Hakkari'de müteahhit olarak görev yapan Bayram Demirer, ile ev kızı olan Jiyan Güldal, 4-5 tarihlerinde Bulak mahallesinde yapacakları düğün töreni öncesi Hakkari Belediye Başkanlığı'nda nikahlarını kıydı. Nikah memuru Selami Bor tarafından nikahları kıyılan çiftin şahitliğini ise Selahattin Demirtaş ve sağdıç Nurettin Yüzgeç yaptı.

muntaz-besi-4.jpg

Kıyılan nikah merasiminin ardından gelin Jiyan Güldal'a evlilik cüzdanını takdim eden Selahattin Demirtaş, ''Ben öncelikle arkadaşlarımıza mutluluklar diliyorum, hayırlı uğurlu olsun. Allah mesut bahtiyar etsin. Hükümetin bu ekonomik politikaları karşısında bu kadar ekonomik dar boğaza rağmen evlenme cesaretini gösterdikleri için sizleri kutluyorum. Büyük cesaret gösterdiniz gerçekten. Umut ediyorum ki hep birlikte bütün zorlukları aşacağız ve sizlerin doğacak çocukların özgür ve barış dolu bir dünyada yaşamalarını hep birlikte sağlayacağız. Bir kez daha hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

muntaz-besi-1.jpg

muntaz-besi-3.jpg

 

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.