17 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara8°C

DEMİRTAŞ YARIN HAKKARİ'DE

Demirtaş yarın Hakkari'de

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın yarın Hakkari’de halka hitap edeceği belirtildi.

30 Ocak 2014 Perşembe 15:46

BDP Hakkari il Başkanı Rahmi Kurt il binasında gazetecilere yaptığı basın açıklamada, 30 Mart Belediye seçimleri nedeni ile Eş Genel Başkanımız Selahattin Demirtaş'ın yarın Hakkari’ye geleceğini söyledi.

Kurt: 30 Mart 2014 Belediye seçimlerinin bir referandum niteliğinde geçmesini ve öz yönetim ve özgür kimliğe şiarı ile biz BDP olarak Kürdistan ve Türkiye’de oylarımızı daha da katlayarak bir seçime giriyoruz. Eş Genel Başkanımız sayın Selahattin Demirtaş ve yarın Hakkari’ye milletvekilleri ile birlikte gelecek.

Yüksekova, Şemdinli ve Esendere'den gelen çok sayıda partili ile saat 12:00’de şehirden 20 kilometre uzaklıkta bulunan Hakkari-Van karayolu üzerindeki Özgürlük Meydanında, Çukurca ilçemizden gelen partililer ise Depin mevkiinde, biz Hakkari BDP il örgütü ise halkımızla kitlesel olarak, Çallı petrolü önünde genel başkanımızın ve konvoyunu burada karşılayacağız.

Yarın Cuma namazından sonra saat 13:30’da genel başkanımız Demirtaş belediye binası önünde halka hitap edecek. Daha sonra çeşitli temaslarda bulunduktan sonra BDP nin vereceği yemeğe katılacak. Eş genel başkanımız 1 Şubat sabahı ise Yüksekova ilçemize geçerek, oradaki temaslarından sonra Hakkari’den ayrılacaktır” dedi. Haber: Serkan Kaya

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.