01 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

DEVLET HASTANESİNDE MİNİK KALPLER ODASI OLUŞTURULDU

Devlet hastanesinde minik kalpler odası oluşturuldu

Hakkâri Devlet Hastanesi’nde doğum yapan bayanlar ve dünyaya getirdikleri bebeklerinin temel ihtiyaçlarının karşılandığı "Minik Kalpler Odası" oluşturuldu.

08 Ocak 2018 Pazartesi 19:51

Vali Cüneyit Orhan Toprak’ın eşi Dr. Funda Toprak’nin Devlet Hastanesinde Başhekim Yardımcısı olarak görev yaptığı 2017 yılı döneminde başlatılarak daha kapsamlı hale getirilen uygulama kapsamında oluşturulan Minik Kalpler Odası’nın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Vali Cüneyit Orhan Toprak ve eşi Dr. Funda Toprak Devlet Hastanesinde doğum yapılmasını teşvik etmek amacıyla oluşturulan odanın açılışını yaparak hayırlı olmasını dilediler.

Daha sonra Sayın Dr. Funda Toprak tarafından Devlet Hastanesinde doğum yapan bayanlara kendileri ve bebekleri için hazırlanan temel ihtiyaç malzemeleri dağıtıldı.

Öncelikle maddi durumu iyi olmayan aileler başta olmak üzere Devlet Hastanesinde doğum yapan bütün bayanların ve bebeklerinin temel ihtiyaçları oluşturulan bu oda sayesinde karşılanacak. Hakkarihabertv.com

hakkari-devlet-hastanesi-3.jpghakkari-devlet-hastanesi-1-002.jpgdr.-funda-toprak.jpghakkari-devlet-hastanesi-2.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.