16 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara12°C

DİKKAT HER AN ELEKTRİK KESİNTİSİ OLABİLİR

Dikkat her an elektrik kesintisi olabilir

Hakkari’de etkisini sürdüren şiddetli fırtınadan dolayı elektrikleriniz kesilebilir. Ayrıca aniden kesilen ve yükselen enerji cihazlarınıza zarar verebileceği gibi yangına neden olabilir lütfen gerekli önleminizi alınız.

29 Mart 2014 Cumartesi 19:34

Akşam saatlerinde aniden başlayan fırtına hayatı olumsuz yönden etkiliyor. Durankaya beldesi başta olmak üzeri birçok yerleşim biriminde sık sık elektrik kesintisi meydana geldi. Bundan dolayı elektronik ev eşyalarınızın yanmaması ve aniden gelen enerjinin olası yangına sebebiyet vermemesi için lütfen gerekli önlemi alınız.

Vedaş Hakkari İl Müdürlüğü yetkilileri ise, şiddetli fırtına nedeniyle yer yer elektrik kesintilerinin yaşandığını belirterek, aniden yükselen enerjinin elektronik ev eşyalarına zarar görebileceğini bundan dolayı da vatandaşların elektrik fişlilerini prizden çekmeleri uyarısında bulundu. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.