17 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

DİLENCİLER HAKKARİ'Yİ MESKEN TUTTU

Dilenciler Hakkari'yi mesken tuttu

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte il dışında gelen dilenciler Hakkari'yi mesken tuttu.

09 Temmuz 2014 Çarşamba 01:00

Değişik illerden gelerek kucaklarındaki küçük çocuklarla birlikte şehrin en işlek caddelerini mesken tutan bayan dilenciler, yüzlerini kapatıp duygu sömürüsü yaparak para toplamaya çalışıyor.
 
Caddede geçen vatandaşlar ise, beton zeminde oturarak kucaklarındaki küçük çocuklarını biberonla emziren aileleri görünce boş geçmeyerek para atıyorlar. Her yıl olduğu gibi bu yıl da il dışından Hakkari'ye dilenci geldiğini belirten vatandaşlar, özellikle çok genç yaştaki bayan dilencilerin yüzlerini kapattığını ifade ettiler.
 
İl dışından Hakkari’ye gelen dilencilerin sayısında her geçen gün artış yaşandığını belirten vatandaşlar, bu dilencilerin camilerin içlerine kadar giderek vatandaşlardan para dilendiklerini belirttiler. Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise, dilenci operasyonu yapacaklarını ifade ederek, topladıkları dilencileri geldikleri illere geri göndereceklerini söylediler. Haber: Feyzullah Taş
 
dilenciler-hakkariyi-mesken-tuttu-2.jpg
 
dilenciler-hakkariyi-mesken-tuttu-m.20140709011136.jpg
 
vatandas-1.jpg
 
 
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.