18 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara26°C

DİŞ MERKEZİN'DEN GECE HİZMETİ

Diş merkezin'den gece hizmeti

Hakkari Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde görevli doktor ve personeller, Ramazan ayı nedeniyle gönüllü olarak gece geç saatlere kadar çalışıyor.

27 Ağustos 2010 Cuma 21:59

Vatandaşların oruçlu olması nedeniyle gündüz saatlerinde gidemediği Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün gece geç saatlere kadar hizmet verecek.

Konuyla ilgili İHA muhabirine bilgi veren Hakkari Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Hakan Türk, vatandaşların oruçlu olması nedeniyle gündüz saatlerinde hastanelerine gelemediğini, bu nedenle Ramazan ayı boyunca akşam saatlerinde de hizmet vereceklerini söyledi.

Gönüllülük esasına göre çalıştıklarını dile getiren Dr. Türk, "Her zaman ki gibi mesai saatleri içinde hizmetlerimiz devam etmekte. Ancak oruç nedeniyle hastaneye gelemeyen vatandaşlar oluyor. Bu nedenle görevli doktor ve personel arkadaşlarla birlikte gönüllü olarak iftardan sonra hastaneye gelerek akşam saat 20.00'den gece 24.00'e kadar hizmet veriyor.

Mesai saatleri içinde çalışmamızın yanında akşamları da hizmet veriyoruz. Gündüz hizmet verilmiyor diye yanlış anlaşılmasın. Bizler bu işi gündüz severek ve gece ise gönüllü olarak yapıyoruz. Akşamları ortalama yaklaşık 40-50 hastaya bakılarak ağız ve diş sağlığı tedavisini yapmaktayız" dedi.

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.