05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

DONDURUCU SOĞUKTA ALTYAPI ÇALIŞMASI

Dondurucu soğukta altyapı çalışması

Hakkari belediyesi ekipleri dondurucu soğuk havaya rağmen mesai gözetmeksizin çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

15 Ocak 2019 Salı 12:09

Son on yılın en büyük kar yağışına sahne olan Hakkari’de karla mücadele çalışmasında halkta tam not alan Hakkari belediyesi dondurucu soğuk havaya ise adeta meydan okuyor.

 Belediye Temizlik İsleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, olası şiddetli yağışlara karşın kent merkezinde mazgalları temizledi.

Dondurucu soğuk havaya rağmen mazgalları yerinde söken ve altlarını temizleyen belediye ekipleri, yağışlara karşı tüm önlemlerini aldığı belirtildi.

Belediye yetkilileri ise ”Devam eden yağışlara karşı hazırlıklarımıza hız vermiş durumdayız. Ekiplerimiz yağmur suyu tahliye mazgallarında temizlik işlemi gerçekleştirdi.

Amacımız, şiddetli bir yağmura karşı yağmur suyunun yer altına daha kolay ulaşmasını sağlamaktır” şeklinde konuştular.

Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Okay ise, çalışmaları yakından takip ederek, ekiplere yardımcı oldu. Hakkarihabertv.com

belediye-1-022.jpgbelediye-2-018.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.