20 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

DUMAN ÇİFTİ "BABALAR GÜNÜNE" BURUK GİRDİ

Duman çifti "Babalar Gününe" buruk girdi

Hakkari’de yaklaşık 8 yıldır evli olan Duman çifti, çocukları olmadığı için ne Anneler Günü’nde ne de Babalar Günü’nde yüzleri gülüyor.

15 Haziran 2014 Pazar 13:12

Yaklaşık 8 yıl önce Hakkari’nin Geçitli köyünde evlenen Mehmet ve Ayşe Duman çifti, geçen süre zarfına rağmen halen çocuklarının olmamasının üzüntüsünü yaşıyorlar. Yeni Mahalle Sürmeli Caddesi üzerinde kiralık bir evde ikamet eden Duman çifti, Babalar Günü geldiğinde kendilerine hediye verecek çocukları olmadığı için üzüldüklerini belirttiler.

Eşine bakarak duygulanan 26 yaşındaki Ayşe Duman, tek istediklerinin çocuk sahibi olmak olduğunu belirtti. 33 yaşındaki Mehmet Duman, 8 yıl önce Geçitli köyünde düğünlerini yaptıklarını belirterek, daha sonra şehre göç ettiklerini söyledi. 

Duman, “Çocuk sahibi olmak için hastaneye başvurduk. Bizi daha sonra Ankara’ya sevk ettiler. Burada tahlillerimiz alındı. Tedavinin mümkün olduğunu bize söyleyerek 20 bin TL tedavi masrafı istediler. Ben kendim işsiz ve inşaatlarda çalışarak geçimimi sağlıyorum.

Anneler Günü veya Babalar Günü geldiğinde bize hediye verecek çocuğumuz olmadığını görünce eşimle birlikte üzülüyoruz. Çocuk sahibi olmak için yetkililerden ve hayırsever vatandaşlardan yardım eli bekliyoruz” dedi. Aileye yardım etmek isteyen hayırseverlerin ulaşabileceği irtibat Numarası: 0534 716 5874 Haber. Serkan Kaya/İHA ÖZEL

duman-cifti-1111.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.