26 Mayıs 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C

DUMAN TAKDİR PLAKETİNE LAYIK GÖRÜNDÜ

Duman takdir plaketine layık göründü

Ankara’da bulunan Hakkari Çözüm Merkezi yılın takdir ve şükran plaketi Duman’a layık gördü.

19 Kasım 2021 Cuma 10:04

Hakkari Çözüm Merkezi Ankara sorumlusu Zeki Noyan  Hakkari'mizin yöresel ürünlerini ve dünyaca ünlü nehri balımızı, Türkiye 'ye, Avrupa’ya, orta Doğu’ya ve Dünya’ya en çok tanıtan, festivallerde, fuarlarda ve etkinlik alanlarında renga reng bal ve yöresel ürünlerimizi tüm emvayları (tüm çeşitleriyle) dünyanın gözleri önüne en iyi sergileme başarısı gösteren ; hemşerimiz Halit Duman'a takdir ve şükran plaketini  önümüzdeki süreçte  Ankara 'yı  ziyaretinde takdim edileceğini söyledi.

Ankara’da Hakkari il ve ilçelerinin sesi ve kulağı olan ve yüzlerce vatandaşa yardımcı olan Noyan,” İlimizin değerlerini üstün çalışma ve emekleri ile yeryüzüne tanıtan can dostum Sayın Halit Duman hemşerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Hakkarili vatandaşlar ise Hakkari sevdalısı Zeki Noyan'nın hiçbir kimsenin yapamadığı işlere imza attığını ve her konuda halkın yanında olduğunu belirterek, kendisine teşekkür ettiler.

Hakkarihabertv.com

halit-duman.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.