05 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C

DURAN AİLESİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ

Duran Ailesinin Görkemli düğünü

Hakkari'nin saygın ailelerinden tanınmış iş insanı Tümkiad Başkanı Sadettin Duranın Oğlu Mazlum Duran, Beritan Duran'la dünya evine girdiler.

26 Eylül 2021 Pazar 22:20

Hakkari Nergiz Düğün Salonun'da  " Mazlum & Beritan " çifti için dillere destan bir düğün töreni yapıldı. Sağdıçlığı Amcası Van Büyük Urartu Oteli Sahibi iş insanı Sabahattin Duran Yaptı

Düğün törenine Binlerce Kişi Katıldı. kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri,  Hakkari ve değişik illerden iş adamları ve esnaf camiasından olmak üzere binlerce davetli katıldı.

Dünya evine giren oğlu Mazlum Duran için teşekkür mesajında bulunan tanınmış İş İnsanı Tümkiad Başkanı Sadettin Duran, mesajında şu ifadelere yer verdi;

''Oğlumun düğününe katılarak bizleri onurlandıran  tüm devlet büyüklerimize, Aşiret büyüklerimize, siyasi parti temsilcilerine, Belediye Başkanlarına, kamu kurum ve kuruluş yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarına, iş insanlarına,

Pazarcı esnaflarımıza, üreticilerimize, basın mensuplarına ve bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayarak yanımızda olan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. 

Ayrıca, gerek yurt içinden gerekse yurt dışından telefonla arayarak tebriklerini ileten, çelenk gönderen dost, akraba ve hemşerilerime Teşekkür Ederim.

foto-galeri.20130501122509.gif

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.