05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

DÜZENCİ "EMEKÇİLERİN EMEKLERİNİ ÖLÜMSÜZLEŞTİRİYOR

Düzenci "Emekçilerin Emeklerini Ölümsüzleştiriyor

Hakkari'nin Yüksekova'da görev yapan Gazeteci İslam Düzenci, zorlu kış şartlarında ilçede çeşitli alanlarda emek veren emekçileri fotoğraflayarak o anları ölümsüzleştiriyor.

29 Mart 2022 Salı 23:08

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kış şartları oldukça zorlu ve çetin geçiyor. Soğuk havaların en çok etkilediği kişilerin başında ilçede soğuk havada dışarıda tezgahlarda ürün satarak ya da başka işlerle geçimini sağlayan emekçiler geliyor.

Yüksekova'da görev yapan Gazeteci ve Fotoğrafçı İslam Düzenci, emekçilerin yaşamış olduğu zorlukları unutturmamak için o anları fotoğraflıyor.

Gazeteci ve Fotoğrafçı Düzenci önemli bir çalışmaya imza atıyor. Kış şartlarının çok zorlu geçtiği ilçede, farklı alanlarda emek veren emekçilerin çalışma anındaki anlarını fotoğraflayarak o anları ölümsüzleştiriyor.

'Sokağın Gerçekleri' adını verdiği çalışma ile emekçileri bir nebze olsa da gülümseten Düzenci, yaptığı bu anlamlı çalışma ile de takdir topluyor. Hakkarihabertv.com

yeni-microsoft-powerpoint-sunusu-042.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.