17 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

EDP'DE GREVE DESTEK

EDP'de greve destek

Hakkari Emek ve Demokrasi Platformu üyeleri düzenledikleri basın açıklamasıyla 23 Mayıs Çarşamba günü yapılacak greve destek olacaklarını açıkladılar.

22 Mayıs 2012 Salı 17:32

Haber: Çetin Alpsar- Bulak Mahallesi Atlılar Caddesi üzerinde bulunan Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği toplantı salonunda, platform üyeleri adına basın metnini okuyan Oda Başkanı Arif Koparan:

“Bizler emek ve demokrasi platformu bileşenleri olarak, hükümetin çalışan emek kesimine sunduğu yüzde 3’lük zam oranının çalışanların emeğinin karşılığının olmadığını düşünmekteyiz. Bu zammın emeğe karşı bir hak ihlali olduğunu ve hükümetin bu yaklaşımı emekçilerin ve kamuoyu vicdanında rahatsızlık yarattığı aşıkardır. Bizler Hakkari Emek ve Demokrasi Platformu olarak yarın ülke genelinde yapılacak olan genel greve destek olduğumuzu ve her zaman çalışanların yanında yer alacağımızı belirtiyoruz” şeklinde konuştu.
 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.