26 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara10°C

EKREM VE AYDIN CAN KARDEŞLERDEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Ekrem ve Aydın Can Kardeşlerden Ramazan Bayramı Mesajı

Hakkari Can Oto Aksesuar Ramazan bayramı nedeniyle tüm vatandaşların Ramazan bayramını tebrik etti.

20 Nisan 2023 Perşembe 21:11

Emniyet Müdürlüğü Eski İmam Hatip lisesi karşısında hizmet veren Can Oto Aksesuar yeni yıl mesajında; Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş vesilesi mübarek Ramazan-ı Şerif'i geride bırakarak, birlik, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin daha da güçlendiği, küslerin barıştığı, umutların tazelendiği bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Her zamankinden çok daha fazla yardımlaşmaya ve dayanışmaya ihtiyacımız olan bu günlerde milletçe saflarımızı daha da sıklaştırmalı, Ramazan’ın özünde yer alan manevi duygularla gönlümüzü tüm kardeşlerimize açmalıyız. 

Birlik ve beraberlikle bu süreci başarıyla atlatıp, sağlıklı ve güzel günlere kavuşacağımıza yürekten inanıyoruz.

Bu vesileyle başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyoruz. Bayramın tüm insanlığa başta sağlık, barış, kardeşlik ve esenlikler getirmesini diliyor, milletçe kucaklaşacağımız nice güzelliklere vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyoruz. 

Can Oto Aksesuar

Ekrem Can Aydın Can

alt-003.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.