18 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara18°C

EMNİYET’İN DÜZENLEDİĞİ KOKTEYLE YOĞUN İLGİ

Emniyet’in düzenlediği kokteyle yoğun ilgi

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıl dönümü ve polis haftası etkinlikler kapsamında kokteyl düzenledi.

10 Nisan 2015 Cuma 17:36

Polis evinde düzenlenen kokteyle Vali Yakup Canbolat eşi eşi Ayşegül Canbolat, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, Vali Yardımcıları Cumhur Duran, Mehmet Emin Taşçı Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Türkol, İl Emniyet Müdür Vekili Ümit Bitirik, İl Müftüsü M. Faysal Geylani, Ak Parti Milletvekili adayları Osman Kızılban, Mehmet Ertuş, İşadamı Abdurrahman Er, İsmet Ölmez, kurum amirleri, muhtarlar, esnaflar, emniyet mensupları ve eşleri katıldı.

Polis haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen masa tenisi ve değişik etkinliklerde dereceye giren polis memurlarının ödülleri Vali Canbolot ve beraberindekiler tarafından verildi. Burada konuşan Vali Yakup Canbolat Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirterek, nice huzurlu yıllar diledi.

Daha sonra üzerinde Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıl dönümü nedeniyle hazırlanan pastayı Vali eşi Ayşe Canbolat ve yanındaki bir kız çocuğu birlikte kestiler. Program vali ve beraberindekilerin masaları dolaşıp davetlilerle sohbet etmesi ile sona erdi. Hakkarihabertv.com

polis-kokteyl-5.jpgpolis-kokteyl-1.jpgpolis-kokteyl-2.jpg

polis-kokteyl-3-001.jpg

polis-kokteyl-4.jpg

polis-kokteyl-m-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.