05 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

EMNİYETTEN İYİ PARTİ SALDIRISI AÇIKLAMASI!

Emniyetten İYİ Parti saldırısı açıklaması!

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na isabet eden kurşunlarla ilgili bir şüpheli yakalanırken, İstanbul Emniyet Müdürlüğünden açıklama geldi. Açıklamada olayın saldırı olmadığı belirtti.

31 Mart 2023 Cuma 20:44

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na isabet eden kurşunlarla ilgili bir şüpheli yakalanırken, İstanbul Emniyet Müdürlüğünden açıklama geldi.

Açıklamada olayın saldırı olmadığı belirtilerek, "Yapılan alan çalışmasında; olayın, bölgede bulunan bir inşaatta meydana gelen hırsızlık girişimine karşılık, inşaatın bekçisinin hırsızları kaçırmak için ateş etmesi nedeniyle gerçekleştiği tespit edilmiştir." ifadelerine yer verildi.

İyi Parti'nin İstanbul Zeytinburnu'ndaki il başkanlığı sabah saatlerinde kurşunların hedefi oldu.

Kurşun kafeteryalar bölümündeki koltuğa isabet ederken, polis olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlattı.

FAİL YAKALANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, failin yakalandığını belirtti. Soylu, "Türk Polisi yakalar. İYİ Parti İl Başkanlığına isabet eden saldırı ile ilgili fail yakalandı. Sorumlu mevkidekilerin suçlamalarda bulunurken dikkatli olmaları gerekir. Bizim görevimiz yakalamak. Devletinize ve Polisinize itimat ediniz. Mahcup olursunuz." dedi. Basından

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.