17 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara11°C

ENSAR VAKFINDAN DAR GELİRLİ AİLELERE YARDIM ELİ

Ensar vakfından dar gelirli ailelere yardım eli

Deniz Feneri Derneği ve Ensar Vakfı Hakkâri Şube Başkanlığı işbirliği ile Hakkari il ve ilçelerindeki muhtaç ailelere gıda paketi dağıtıldı.

22 Aralık 2020 Salı 13:17

 Hakkâri Merkezde 150 aileye, Yüksekova İlçesinde 50 aile olmak üzere toplam 200 muhtaç aileye gıda paketi dağıtıldığını belirten Ensar Vakfı Hakkâri Şube Başkanı İsmail Tunç, dağıtım için Mahallelerdeki muhtaç aileler Hakkâri Kızılay şubesi kayıtları da kullanılarak tespit edildi.

Tespit edilen ailelere Şube Yönetimimiz ile birlikte paketleri muhtaç ailelerin adreslerine götürerek teslim ettik.

Ensar Vakfı Hakkâri Şubesi olarak covid-19 salgının sebep olduğu mağduriyetleri bir nebze de olsa azaltmak için ihtiyaç sahiplerinin, ihtiyacına merhem olmaya çalıştık.

Bu duygu ve düşüncelerle inşallah her geçen gün biraz daha artan oranda ve sayıda, bu desteklerin ve bu yardımların ilimizde artması dileği ile. Bu kolilerin hazırlanmasında bize destek olan Deniz Feneri Derneğine ve hayırsever insanlarımızdan Allah razı olsun” dedi. Haber: Feyzullah Taş

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.