08 Mayıs 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara24°C

ER AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Er Ailesinin Mutlu Günü

Hakkari Sılehi aşiretinden Süsün ve Mehmet Er’in oğlu Emir Er ile Zarife ve Adil Kaçarın kızı Sevda Kaçar ile dünya evine girdi. Hakkari Güzel Sanatlar Lisesi bahçesinde yoğun katılımlı düğününe ev sahipliği yaptı.

17 Ekim 2023 Salı 18:58

Süsün ve Mehmet Er’in oğlu Emir Er gelin Sevda Kaçar ile Hakkari’de çok sayıda davetlinin katıldığı görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

Binlerce kişinin katılım sağladığı düğün renkli görüntülere sahne oldu. Sağdıçlığını H.Tahir Er’in üstlendiği düğünde misafirleri düğün alanı girişinde karşılayıp yakından ilgilendi bir araya gelen davetliler Kürtçe müzikler eşliğinde çektikleri halaylar ile doyasıya eğlendi. İki gün iki gece süren binlerce misafiri bir araya getiren düğünde davetlilere yöresel yemekler ikram edildi.  

Farklı illerden katılımın sağladığı düğüne kanaat önderleri, aile büyükleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum kuruluş müdür ve çalışanlar, STK temsilcileri, iş insanları, esnaf camiasından olmak üzere farklı illerden eş dostların katılım sağladığı görkemli bir düğün töreni gerçekleştirildi.

TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Aşiret düğünü Er ailesinden teşekkür mesajı: “Bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayarak yanımızda olan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Telefonla arayarak tebriklerini ileten, çelenk gönderen dost, akraba ve hemşerilerimizede teşekkür ediyoruz” dedi. 

Hakkari Haber Tv olarak Sevda ve Emir çiftine her iki cihanda da, ömür boyu mutlu ve huzur dolu bir yaşam diliyoruz.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.