11 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara19°C

ERDAL AİLELERİNDEN TAZİYE MESAJI

Erdal ailelerinden taziye mesajı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bir süre önce serinlemek için girdikleri Zap suyunda hayatlarını kaybeden Yusuf Erdal (17) ile kuzeni Hacı Erdal’ın (16) aileleri taziye teşekkür mesajı yayınladı.

10 Ekim 2019 Perşembe 10:51

Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Narlı (Biyadir) köyü önünden geçen zap suyuna bir süre önce serinlemek için girerken akıntıya kapılarak hayatını kaybeden Yusuf Erdal (17) ile kuzeni Hacı Erdal’ın (16) aileleri cenaze ve taziyede kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarına teşekkür mesajı yayınladı. 

Erdal aileleri adına Selahattin Erdal tarafından yapılan taziye teşekkür mesajında: Evlatlarımız Yusuf ve Hacı Erdal için başta Çukurca İlçe Jandarma komutanlığının Zap vadisinde arama ve kurtarma çalışmalarında gösterdikleri gayretlerden ve defin işlemlerinde yol güzergahında aldıkları tedbirler ile Çukurca Devlet Hastanesi çalışanlarının yaptığı ilk müdahaleleri için teşekkür ederiz dedi. 

Erdal, taziye mesajının devamında şu ifadelere yer ver verdi,” Evlatlarımızın vefatından itibaren cenazemize iştirak eden, taziyemize katılan, yurt içi ve yurt dışından telefonla arayan ve mesaj göndererek taziyelerini ileten,

evlerimize kadar gelerek acımızı paylaşan tüm dost ve akrabalarımıza  göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür eder, saygılarımızı sunarız" diye konuştu. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.