09 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C

ERİK VE YALÇIN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Erik ve Yalçın Ailesinin Mutlu Günü

Hakkari’nin tanınmış ailelerinden Erik ailesinden Maşallah Erik’in ağabeyi Murat Erik’in kardeşi Ezel Erik, Hidayet Yalçı’nın kızı Hividar Yalçın ile evlenerek mutluluklarına mutluluk kattı.

21 Kasım 2023 Salı 12:42

Hakkari hedef halı saha tesislerinde düzenlenen düğün törenine siyasi partisinden, STK'sına; bürokrasiden, iş dünyasına yüzlerce davetli katıldı. Çalınan Kürtçe ve Türkçe müzikler eşliğinde geç saatlere kadar halaylar çekildi. Sağdıçlığını Maşallah Erik’in üstlendiği düğün töreninde iki gün iki gece süren düğüne katılım oldukça yoğundu. 

Düğüne katılımın çok fazla olması nedeniyle yenilen yemeğin ardından hemen sonra takı törenine geçildi. Zarf usullü yapılan takı töreni, herkesin çok rahat bir şekilde hediyesini takdim etme olanağını sağladı. Çok büyük bir katılımın olduğu düğünde, Damadın ağabeyi Murat Erik, düğüne katılım sağlayan her bir fert ile birebir tokalaşarak, düğüne katılımlarından ötürü teşekkürlerini sundu. 

Damadın ağabeyi Murat Erik ve sağdıç Maşallah Erik, düğüne katılım sağlayan herkese teşekkür ettiklerini belirterek; Düğün töreninde teşrifleri ile bizleri onurlandıran, uzaktan ve yakından gelen akrabalarımıza, iş insanlarına, aile büyüklerimize, siyasi parti temsilcilerine, komşularımıza, mesai çalışma arkadaşlarımız, esnaf camiasına ve tüm konuklarımıza, düğün törenimize çeşitli sebeplerden dolayı katılamayıp telefon, ve internet aracılığı ile kutlayan tüm dost ve tanıdıklarımıza, düğün boyunca profesyonel çekim yapan Nujin Production ekibine Erik ailesi adına teşekkürlerimizi sunarız” dedi. 


TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Birlikteliklerini düğünle taçlandırdıklarını aktaran Hividar Yalçın ve Ezel Erik çifti ise çok mutlu olduklarını ifade ederek, düğüne katılan herkese teşekkür ettiler.

Bizlerde Hakkari Haber Tv olarak Hividar ve Ezel çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Not: Fotoğraflar Nujin Productiona aittir.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.