18 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara26°C

EŞ BAŞKAN VEKİLİ CADDELERİ YIKADI

Eş başkan vekili caddeleri yıkadı

Hakkari Belediye Başkanlığı orta refüj çalışmaları sırasında kirlenen caddeleri tazyikli suyla yıkadı.

06 Haziran 2014 Cuma 17:38

Hakkari Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri orta refüş yenileme çalışması esnasında kirlenen caddeleri tazyikli su ile yıkadı. Yapılan çalışmaları denetleyen Belediye Eş Başkan Vekili Ahmet Taş ise itfaiye ekibinin çalışmalarını yerinde denetledi.
 
İtfaiye erinin elindeki hortumu alan Taş bir sürek caddeleri yıkadı. Dayanışmanın en güzel örneğini sergileyen Taş, çarşı esnafı ve itfaiye ekipleri tarafından da takdirle karşılandı. Yaklaşık bir haftadır belediyenin orta refüj yenileme çalışması yaptığını ifade eden Eş Başkan vekili Ahmet Taş, çalışmalar sırasında kirlenen caddeleri itfaiye ekibinin yardımı ile yıkadıklarını belirtti.
 
Taş,”Zaman zaman arkadaşlara yardım etmeye çalışıyoruz. Bu çalışmalar sırasında halkımıza, özellikle esnafımıza rahatsızlık verdiysek özür diliyoruz. Kendilerine çalışmalar esnasında bizlere verdikleri katkılardan dolayı da teşekkür ediyoruz.
 
Çünkü birçok esnafımız çalışan işçi arkadaşların yemeğini üstlenirken kimileri de kendilerine malzeme yardımında bulundu. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Çalışma başlatan itfaiye ekibine zabıta memurlarından yanı sıra esnaflarda destek verdi. Hakkarihabertv.com
 
ahmet-tas--es-baskan-vekili-1.jpg
 
belediye-3.20140606174155.jpg
 
 
 
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.