07 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara15°C

EŞ BAŞKAN YETİŞKİN'DEN HALK OYUNLARI EKİBİNE JEST

Eş Başkan Yetişkin'den halk oyunları ekibine jest

Yüksekova Belediye Eş Başkanı Ruken Yetişkin, Belediye Spor Kulübü halk oyunları ekibine, eşofman takımı hediye etti.

13 Şubat 2015 Cuma 14:21

Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Ruken Yetişkin’i makamında ziyaret eden, Belediye Spor Kulübü Halk oyunları büyükler kategorisinde yarışan ve katıldıkları tüm yarışmalarda derece elde eden ekibe Başkan Yetişkin, eşofman takımı hediye etti.

Ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını belirten Eş Başkan Ruken Yetişkin, “Bundan sonra birlikte daha büyük başarılara imza atacağız inşallah. İzmir Konak Belediyesiyle Kardeş Belediyecilik projesi kapsamında kardeş belediye olduk. Kültür alışverişlerimizin olacağı ileriki zamanlarda sizleri oraya göndermeyi düşünüyoruz. Önümüzdeki tüm yarışmalarda başarılar dilerim size güvenimiz sonsuz” dedi.

Folklor Antrenörü Abdullah Güngör, “Çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz çok büyük hedeflerimiz var. Sizlerinde desteği ile inşallah bu hedeflerimize istediğimiz şekilde ulaşacağız. Öğrencilerimizin hepsi çok istekli buda bize başarı getirecektir. Bizleri çok memnun ettiniz çok teşekkür ederiz” dedi. Hakkarihabertv.com

halk-oyunlari-m-001.jpghalk-oyunlari-1-001.jpghalk-oyunlari-2-001.jpghalk-oyunlari-3-001.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.