30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

EŞ BAŞKANLAR ESNAFA TEŞEKKÜR ETTİ

Eş Başkanlar esnafa teşekkür etti

Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Nurullah Çiftçi ve belediye meclis üyeleri, Kobane için yapılan yardım kampanyasına destek olan kent esnafını ziyaret edip teşekkür etti.

03 Mart 2015 Salı 13:32

Hakkari'de geçtiğimiz hafta kent merkezi ve ilçelerinde Kobane için yapılan yardım kampanyası kapsamında 3 tır dolusu temel gıda malzemesi toplanmış ve bu yardımlar belediye eş başkanları ve il genel meclisinden oluşan bir heyet öncülüğünde hafta sonu Kobani'ye ulaştırılmıştı.

Konuya ilişkin bugün Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Nurullah Çiftçi ve belediye meclis üyelerinden oluşan bir heyet, yapılan yardım kampanyası çalışmalarına destek olan kent esnafını ziyaret ederek, esnafa katkılarından ötürü teşekkür etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde eş başkan ve meclis üyeleri, Ulusal Kürt Kıyafetlerini de yasaklayan "İç Güvenlik Paketi"ne karşı alınan karar ile giydikleri ulusal kıyafetler ile dolaştı.

Ziyarette esnaflar ile sohbet eden Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Nurullah Çiftçi burada esnaflara; "Sizlerin büyük destekleri ile topladığımız yardımları bizzat kendimiz Hakkari adına götürüp Kobani'ye ulaştırdık.

Şimdi'de Kobani halkının ve insanlık onuru için savaşan devrimci kahramanların tüm Hakkari halkına gönderdiği selam ve şükranlarını sizlere ulaştırmak buradayız. Bir kez daha birlik ve beraberliğimizi göstererek dünyaya bir mesaj vermiş olduk" dedi.

Eş Başkan Çiftçi ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden ve yapılan yardım çalışmalarından dolayı teşekkür eden esnaflar, bundan sonrada yapılacak olan her türlü yardım çalışmasına destek olacaklarını belirtti. Hakkarihabertv.com

kobane-yardim-m.jpgbelediye-1-001.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.