04 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara9°C

EŞBAŞKAN KARAMAN'DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Eşbaşkan Karaman'dan Anneler Günü mesajı

Hakkari Belediyesi Eşbaşkanı Cihan Karaman, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Toplumumuzun ve yaşamımızın temel direği, fedakârlıklara göğüs geren elleri öpülesi cefakâr tüm annelerimizin anneler gününü kutluyoruz” dedi.

12 Mayıs 2019 Pazar 15:45

Hakkari Belediye Eşbaşkanı Cihan Karaman, her yıl mayıs ayının ikinci haftasında olan ve pazar gününe denk gelen anneler günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. 

Annelerin toplumda karşılıksız sevginin, değerin, şefkatin diğer adı olduğunu belirten Eşbaşkan Karaman mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sevgi, sabır, şefkatin timsali annelerimizi sadece anneler gününde değil, yılın 365 günü hatırlamalıyız. Aldığımız her nefeste onları hatırlamalıyız.

Onlar bizim en değerli ve kutsal varlıklarımızdır. Bizleri sadece 9 ay bedenlerinde taşıyarak değil yaşamları boyunca yüreklerinde de taşıyarak yaşatıyorlar. Analarımızın kadir ve kıymetini bilmek gerekir. Onlara hak ettikleri değeri vermek boynumuzun borcudur.

Onların hayır dualarının, en önemli güç kaynaklarımızdan biri olduğunu asla unutmamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle bütün annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, vefat eden tüm annelerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.” dedi. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.