05 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C

ESENDERE BELDE BELEDİYESİ HİZMET BİNASI BİTMEK ÜZERE

Esendere Belde Belediyesi Hizmet Binası Bitmek Üzere

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Esendere belde belediyesinin hizmet binasının iki ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

25 Haziran 2015 Perşembe 02:34

Yüksekova ilçesine 40 kilometre uzaklıkta bulunan Esendere Belde Belediye hizmet binası inşaatında sona gelindi. Yapımı yaklaşık 3 ay süren inşaatın 2 ay içerisinde çevresinde ve bina içerisinde yapılacak olan düzenlemelerden sonra hizmet vermeye başlayacak.

Yapılan tüm hizmetlerin belde sakinlerine laik olmasını söyleyen Esendere Belediyesi Başkanı Akif Kaya, eski hizmet binamız gümrük kapısı nedeni ile yıkıldı, bunun için yeni hizmet binası için start verdik dedi.

 Kaya,”Bu süre içerisinde belde’de boş bir evi geçici hizmet binası yaptık. Hizmet binamızın inşaatı bitmiş durumda en kısa zamanda yapılacak çevre düzenlemesinden sonra ve bina içerisinde yerleştirmeden sonra hizmete yeni binamızda başlayacağız” dedi

Öte yandan belediye hizmet binasının inşaatı devam ederken kendilerinin de boş durmayıp, Belde’de bulunan Derenin 500 metrelik kısmını 10 metre genişletilerek,kenarları istinad yaptıklarını anlatan Kaya,”Çevre köylerimize şebeke suyu çalışmalarına başladık, yol ihaleleri yapıldıktan sonra’da mahallelerimize parke taşı çalışmalarına başlayacağız” şeklinde konuştu. Hakkarihabertv.com

esendere-beldesi-hizmet-binasi-m.jpgesendere-beldesi-hizmet-binasi-1.jpgesendere-beldesi-hizmet-binasi-2.jpg


 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.