09 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C

ESNAFTAN YOL KENARINDA UNUTULAN HAFRİYATA TEPKİ

Esnaftan yol kenarında unutulan hafriyata tepki

Hakkari Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünün çevresinde bırakılan inşaat hafriyatı esnafın tepkisine neden oldu.

10 Ekim 2016 Pazartesi 11:15

Hakkari’nin Şehit Mehmet Ceyhan Caddesi üzerinde bulunan ve bu yıl inşası sona eren Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne ait hafriyatın yol kenarına bırakılması esnafların tepkisine neden oldu.

Yol kenarına bırakılan ve çevreye kötü görünüm kazandıran hafriyatın kaldırılmamasına tepki gösteren esnaflar defalarca ilgili kurumlara başvur yaptıklarını söylediler.

Esnaflar,” Geçen yıl bu kurumun temelleri atıldı. Temellerinde arta kalan hafriyat il dışına taşınmadı. Defalarca ilgili kurumlara dilekçeyle başvuru yaptık.

Ama hafriyat halen karşımızda bekletiliyor. Rüzgarlı havalarda toz bulutu oluşuyor. Çevreye de kötü bir görünüm kazandırıyor. Yetkililerden bu hafriyatın kaldırılmasını istiyoruz” diye konuştular. 

MİLLİ EĞİTİM AÇIKLAMA YAPTI

Hakkari İl Milliği Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise söz konusu harfiyatın belediye için kanal kazısı yapan firmaya ait olduğunu belirterek, bu harfiyattan kendilerinin de şikayetçi olduğunu ifade ettiler. İHA

img_5740.jpgimg_5746.jpgimg_5753.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.