05 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara12°C

ETKİLİ HUTBE SUNUMU YARIŞMASI HAKKARİ'DE YAPILDI

Etkili Hutbe Sunumu Yarışması Hakkari'de yapıldı

“Etkili Hutbe Sunumu Yarışması” Doğu Anadolu Bölge Finali Hakkari’de yapıldı

03 Ağustos 2021 Salı 19:28

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Diyanet İşleri Başkanlığı’nca düzenlenen “Etkili Hutbe Sunumu Yarışması” Doğu Anadolu Bölge finali Hakkari’de yapıldı.  

 Bu kapsamında Merkez Ulu Camisinde düzenlenen yarışmada Bitlis, Bingöl, Hakkari, Iğdır, Siirt, Şırnak, Muş ve Van illerinin temsilcileri en güzel hutbeyi irat etmek için kıyasıya yarıştı.

Komisyonu değerlendirmesi sonunda Muş ili Temsilcisi Rahman Kadir Kardaş’ın bölge birinciliğine layık görüldüğü Etkili Hutbe Sunumu Yarışmasında, Şırnak ilinden Abdurrezak Yaldız ikinci, Iğdır ilinden Ahmet Kör ise üçüncü oldu.

Jüri Heyeti Başkanı İl Müftü Vekili Mikail Polat yarışmaya katılan il temsilcileri ile yarışma komisyonuna teşekkür etti. Polat, 29 Ağustos 2021 tarihinde Aydın ilinde yapılacak olan Türkiye finalinde bölgemizi temsil etmeye hak kazanan Muş ili temsilcisi Rahman Kadir Kardaş’a da başarılar diledi.

Din görevlileri ve vatandaşlar tarafından izlenen Etkili Hutbe Sunumu Yarışması Doğu Anadolu Bölge Finali, ödül takdiminin ardından sona erdi. Hakkarihabertv.com

etkili-hutbe-sunumu-yarismasi-dogu-anadolu-bolge-finali-hakkaride-yapildi.jpg2-706.jpg3-542.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.