26 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara15°C

EVİ YANINCA DIŞARIDA KALDI

Evi yanınca dışarıda kaldı

Yüksekova ilçesine bağlı Esenyurt mahallesinde tek başına yaşayan ve vatandaşların yardımı ile geçinen Ahmet Gezginci’nin evi çıkan yangın sonucunda kullanılamaz hale geldi.

12 Eylül 2012 Çarşamba 17:46

Kimsesi olmayan ve dilenerek, çevredeki vatandaşların yardımı ile geçinen 40 yaşındaki Ahmet Gezginci'ye ait ev önceki akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan yangın sonucu tamamen yandı. Olaydan sonra günlerdir çimlerin üzerinde yatmak zorunda kalan Gezginci gidecek hiçbir yeri olmadığı için yanan evinin önünde yaşam mücadelesi veriyor.

Evinin birileri tarafından yakıldığından şüphe eden Gezginci "Yangın çıktığında evde değildim. Kendime yiyecek almak için çıkmıştım. Eve dönünce gördüğüm manzara karşısında şok oldum.

Ev tamamen kullanılamaz halde idi. Ben 40 yaşındayım ve 20 yıldır bu mahallede yaşıyorum. Kimseyle alıp veremeyeceğim bir şey yok. Hasta olduğum için dilenerek geçiniyorum. Yeni bir ev yapacak ne gücüm ne de maddi durumum var. Kaç gecedir dışarıda yatıyorum. Komşuların verdiği bir battaniyeden başka hiçbir şeyim yok. Yetkililerin bu çaresizliği görmesi gerekiyor”dedi.
kimsesiz-1.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.