17 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara23°C

EVSİZ VATANDAŞA SAHİP ÇIKTILAR

Evsiz vatandaşa sahip çıktılar

Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki evi çıkan yangın sonucunda kullanılamaz hale gelen Ahmet Gezginci’ye Yüksekova Belediyesi sahip çıktı.

16 Ekim 2012 Salı 17:34

Esenyurt Mahallesi’nde geçtiğimiz ay evi çıkan yangın sonucunda kullanılamaz hale gelen 40 yaşındaki Ahmet Gezginci, Yüksekova Belediyesi tarafından tedavisi yapıldıktan sonra koruma altına alındı.

Yüksekova Belediyesi’ne ait Hal Müdürlüğü’nde Gezginci için kaloriferli bir bölüm ayırıp döşediklerini belirten Zabıta Amiri Ahmet Durmazer, Gezginci ile kendisinin bizzat ilgileneceğini ve tüm ihtiyaçlarının belediye tarafından karşılanacağını belirtti.

Yalnız yaşayan Ahmet Gezginci’yi koruma altına alındığı binada ziyaret eden Yüksekova Belediye Başkan Vekili Abdulkerim Akdoğan, “Ahmet kardeşimizin evi geçtiğimiz günlerde bilinmeyen bir nedenden dolayı yandı.

Kimsesiz ve hasta olan kardeşimiz için belediyemiz duyarsız kalamayarak kendisi ile yakından ilgilendi. Tedavisi yapıldı ve Hal Müdürlüğü’nde kendisi için kaloriferli bir bölüm tahsis edilerek döşendi. Şu an hiçbir eksiği yok. Bundan sonra da olmaması için de elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bir kez daha geçmiş olsun” dedi.
 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.