30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

FETÖ/PDY OPERASYONU: 12 GÖZALTI

FETÖ/PDY operasyonu: 12 gözaltı

Van merkezli beş ilde FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.

09 Şubat 2021 Salı 12:15

 Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Van Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün bütünüyle deşifre edilip faaliyetlerinin sonlandırılmasına yönelik yapılan çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, “Bu kapsamda Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce; haklarında FETÖ/PDY ile irtibatı olduğu yönünde bilgi, belge ve ifadeler bulunan aktif görevli 2 polis memuru,

2 öğretmen ve 1 infaz koruma memurunun da aralarında bulunduğu 16 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik 9 Şubat 2021 günü ilimiz merkezli 5 ilde yapılan eş zamanlı operasyonda 12 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şüpheli şahıslar, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceklerdir” denildi. ​İHA

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.