05 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C

FIRTINA GEÇİTLİ KÖYÜNÜ KARANLIKTA BIRAKTI

Fırtına Geçitli köyünü karanlıkta bıraktı

Hakkâri’nin Geçitli köyünde etkili olan fırtına, elektrik ve telefon hatlarının kesilmesine neden oldu.

06 Aralık 2015 Pazar 13:30

 Kar yağışının ardından başlayan şiddetli fırtına, Geçitli köyünde elektriklerin ve telefon hatlarının kesilmesine neden oldu. İki gün elektriksiz kalan Geçitli köyünün aynı zamanda GSM ve normal telefon hatlarından mahrum kaldığı belirtildi.

Geçitli köyü Muhtarı Sabri Tunç, tarihin en büyük fırtınasına tanıklık ettiklerini belirterek, “Hakkâri-Durankaya arasında bulunan yüksek gelirim hatlarında meydana gelen arızalardan dolayı iki gündür elektrik yok.

Bundan dolayı ne GSM ne de normal telefonlar çalışıyor. Dünya ile bağlantımız kesilmiş durumdadır” dedi.

 VEDAŞ arıza ekibinin şiddetli fırtına nedeniyle bölgeye yaklaşamadığını ifade eden Tunç, şöyle konuştu: “VEDAŞ ekipleri, her ne kadar elektrik kesintisini gidermeye çalışsa da, fırtına nedeniyle bölgeye yaklaşamıyor.

Soğuk hava ve fırtına bölgemizde hayatı olumsuz etkiliyor. Elektrik sıkıntısının giderilmesi için ekipler her yolu denemeye çalışıyor.

Elektrik arıza ekibi bu defa Üzümcü köyü üzerinden Durankaya beldesine ulaşarak başka bir noktadan elektrik arızasını bulmaya çalışıyor. İnşallah kısa zamanda arıza giderilir.” Feyzullah Taş (İHA)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.