27 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara12°C

GAZETECİ KESKİN 3. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI

Gazeteci Keskin 3. Yılında mezarı başında anıldı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Hakkari’nin illeri gelenlerinden Gazeteci-Yazar Abdurrahman Keskin, ailesi ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

13 Ocak 2016 Çarşamba 19:24

Evli ve 6 çocuk babası olan 68 yaşındaki Slehi Aşireti Lideri Abdurrahman Keskin,  1978-1980 CHP, 1994 ile 1999 yılında ise SHP’de 3 dönem Hakkari Belediye Başkanlığı görevini yaptı.

 Halkın Sesi Gazetesi’nin sahibi olan Abdurrahman Keskin, yaklaşık 3 yıl önce evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti.

Kalealtı mezarlığında kardeşi Av. Cumhur Keskin’in yanında toprağa verilen Keskin’nin 3. Yılında ailesi yakınları ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.

Gazeteci Keskin’in oğlu Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, anma törenine katılan herkese teşekkür ederek,” Hakkari halkının ailemize yüklediği misyonu rahmetli babam ve amcamın idealleri ve düşünceleri doğrultusunda, onları mahcup etmeyecek şekilde laikiyle devam ettireceğiz.

Allah mekanlarını cennet eylesin. Bizi yalnız bırakmayıp burada bulunmanız bizim için bir onurdur” şeklinde konuştu. Anma töreninin ardından ikramlar yapıldı. Haber:  Lezgin Taş/ Hakkarihabertv.com

keskin-1-003.jpgkeskin-2-003.jpgkeskin-3-004.jpgkeskin-4-001.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.