30 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

GAZETECİ SEVMİŞ'İ BİNLER UĞURLADI

Gazeteci Sevmiş'i binler uğurladı

Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden gazeteci Ali Sevmiş, Hakkari’de binlerce kişinin katılımı ile toprağa verildi.

12 Aralık 2014 Cuma 16:15

Değişik yıllarda Hürriyet, Milliyet, Cumhuriyet ve en son Doğan Haber Ajansı (DHA) temsilciğini yapan Ali Sevmiş (50) Hakkari İl Defterdarlığı muhasebesinde şef olarak görev yaptı. En son Hakkari Üniversitesi'de görev yapan Sevmiş sempatik tavırları sevecen kişiliği ile herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişiliğe sahip idi. Bir süreden beridir Ankara’da tedavi gören evli ve 3 çocuk babası Ali Sevmiş önceki gün vefat etmişti.

video-galeri.20110227163236.gif

Cenazesi Ankara’dan Van’a oradan da büyük bir araç konvoyu eşliğinde Hakkari’ye getirilen Gazeteci Ali Sevmiş Biçer Mahallesi aile mezarlığında binlerce kişinin katılımı ile toprağa verildi.

Cenaze törenine Belediye Eş Başkanı Nurullah Çiftçi, Eş Başkan Yardımcısı Ahmet Taş, DBP, Eş Başkanı Musa Çiftçi, İHD Hakkari Şubesi Başkanı İsmail Akbulut, Meya-Der Hakkari Şubesi Başkanı Ramazan Elmas, İşadamı Aytekin Karahanlı, eski Hatso Başkanı Ahmet Şen, eski Belediye Başkanı Şükrü Çallı, HDP, HATSO, STK temsilcileri ve daire amirleri ile binlerce kişi katıldı.

Burada konuşan Sevmiş ailesi adına konuşan Basri Atay, cenaze törenine, bu üzüntü günlerinde kendilerini yanlız bırakmayarak acılarını paylaşan ve merkez, ilçe ile çevre illerde gelen herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Sevmiş'in taziyesi ise Çatallar Camisi'nde kabul ediliyor. Haber: Feyzullah Taş (iha)

sevmis-cenaze-1.20141212161809.jpg

sevmis-cenaze-2.jpg

sevmis-cenaze-5.jpg

aytekin-karahanli.jpg

sevmis-cenaze-6.jpg

sevmis-cenaze-7.jpg

sevmis-cenaze-8.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.