28 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara19°C

GEÇİT VERMEYEN KÖPRÜ YENİLENMEYİ BEKLİYOR

Geçit vermeyen köprü yenilenmeyi bekliyor

Hakkari’nin Durankaya beldesinde, karayolları ağındaki dere yatağı üzerinde yapılan ve dar olan köprünün ulaşımda sorun olduğu belirtildi.

14 Şubat 2015 Cumartesi 12:03

Durankaya beldesine bağlı Pınarbaşı Mahallesi Güvenli Evler bölgesine, karayolları ağında bulunan dere yatağı üzerinde yapılan ve beldenin ulaşımını sağlayan dar köprü yenilenmeyi bekliyor.

Belde sakinleri ulaşımlarını sağladıkları köprünün dar olmasından dolayı iki aracın yan yana geçemediğini belirterek, burada ise değişik tarihlerde maddi hasarlı trafik kazalarının meydana geldiğini söylediler.

Belde sakinleri, “Yıllar önce karayolları ağındaki dere yatağı üzerinde köprü yapıldı. Köprü dar olduğu gibi oldukça eski ve tehlike saçıyor. Büyük araçlar burada geçemiyor. Daha önce burada birçok maddi hasarlı kaza meydana geldi.

Karayolları yetkililerinden isteğimiz, buraya geniş ve yeni bir köprünün yapılmasıdır” şeklinde konuştular.

Karayolları 114. Şube Şefliği yetkilileri ise, beldede yol çalışmalarının yaz aylarında devam edeceğini belirterek, eski köprülerin yerine yenilerinin yapılması için çalışma içerisinde olduklarını ifade ettiler. Haber: Ferhat Reisoğlu/Hakkarihabertv.com

durankaya-kopru-m.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.